Neglebidning

20/09/2011

Neglebidning er en meget dårlig vane, som rigtig mange mennesker lider af. Det er også en vane, som kan have store personlige konsekvenser for den ramte, da vedkommende ofte får rigtig grimme negle af denne dårlige vane. Negle der er så grimme, at mange foretrækker at have hænderne i lommerne konstant eller på anden måde gemme dem for offentligheden. Dette er upraktisk i mange forskellige situationer, og kan hæmme det sociale liv betragteligt.

Neglebidning kan ske på mange forskellige tidspunkter, og i mange forskellige situationer. Men man bider typisk neglem, når man er nervøs, stresset eller i en anden lignende situation. Det skyldes, at man ofte ikke når at tænke over, at man rent faktisk står og bider negle, når man er travlt optaget af andre ting. Derfor kan det også komme bag på folk, at de står og bider negle indtil de pludselig bliver mindet om det, på grund af den smerte der kan fremkomme ved at neglen bides af.

Det kan for eksempel være, at du er netop er ankommet til en fest med en masse mennesker, som du ikke kender. Du bliver lettere nervøs og genert, og griber ubevidst til din noget velkendt som neglebidningen. Resultatet er, at mange mennesker vil finde din neglebidning umoden og ulækker. Dette kan sætte gang i en ond cirkel, da du dermed bliver mere nervøs og må gribe til noget velkendt, neglebidningen, igen, og så kører den onde cirkel på ny.

Der findes heldigvis forskellige måde at overkomme sin neglebidning på. De fleste butikker, der fører varer til personlig pleje, har ofte en bredt udvalg af forskellige former for creme man kan påføre sine negle. Effekten af denne creme, er at den får neglene til at smage dårligt, således at man konstant bliver mindet om sin neglebidning, når man fører neglen til munden. Denne metode har vist sig særdeles effektiv, da oplevelsen af ubehag ofte også ubevidst minder vedkommende om at neglebidningen er en dårlig vane.

Der er også mange, der forsøger sig med hypnose, som en effektiv kur mod neglebidning. Det skyldes at man igennem hypnosen kan få visualiseret sin neglebidning, og opgøret med denne gennem sit indre blik, mens man vejledes af hypnotisøren. Det foregår lidt ligesom når folk hypnotiseres til at stoppe med at ryge, eller andre dårlige vaner. Mange mennesker vælger at kombinere disse to kendte behandlingsmetoder. Altså at påføre ildesmagende creme på neglende, samt hypnose. Ofte med meget stor succes.

Uanset hvad, så skal neglebidning kommes til livs – både for din egen, men også for andres skyld.

Hvad har hjulpet dig med dit neglebidning?

Se resultater

Loading ... Loading ...

Bider du negle – eller har du gjort? Vi vil rigtig gerne høre din kamp mod problemet. Har du fundet en løsning, eller mangler du gode råd? Skriv en kommentar nedenunder.

8 Responses to “Neglebidning”

 1. Maria siger:

  Heej..

  -jeg bider negle… jeg bruger Go’negl.. men jeg synes ikke rigtig det virker, jeg har tænkt på at bruge kunstige negle, men da jeg ikke er så gammel endnu får jeg ikke lov til det… jeg har også fået lagt noget lak på som skulle stoppe det men det virker heller ikke… :( jeg synes det er ulækkert at bide negle.. Hmm har i nogle gode råd??

 2. Jytte P siger:

  Hej

  Jeg har også i rigtigt mange år bidt negle, og prøvet alt fra go negl til falske negle. Det der virker på mig er “nobite”, det smager så grimt at bare tanken om smagen har fået mig til at stoppe helt. Det der også er godt ved “nobite” er at det ikke smitter af på mad osv.
  Så helt klart en anbefaling her fra…. :)

  Håber det kan hjælpe nogle med at stoppe neglebidning, for det er for at være helt ærlig, ikke særligt lækkert!!

  Jytte P.

 3. Det virker siger:

  Prøv et produkt der hedder “Nobite”. Det er super effektivt. Har før første gang i mange mange år lange negle troede aldrig det ville ske :0). Har købt det på nettet. Kan virkelig anbefales. Held og lykke

 4. Heidi W siger:

  Tak for rådet…

  Jeg vil prøve at købe det, jeg har nemlig efterhånden også prøvet alt!

  Kommer med en tilbage melding vedr. nobite.

  Heidi

 5. Kathinga siger:

  Hej, endelig er der noget, jeg ved noget om – og er glad for at fortælle om.
  Jeg er 79 år, jeg bed negle til jeg var ca. 60 år. !!! Jeg var SÅ flov, man kan ikke gemme sine hænder.
  Hvad skete så? Der blev skrevet meget om et nyt middel, som man først ikke kunne få, reserveret hjertepatienter. Det blev frigivet, og jeg begyndte med det, 30 mg om dagen, fordi jeg havde høj puls og hjertebanken, som jeg stadig må bruge medicin for.
  MEN – efter omkring 3 mdr. gik det op for mig: Jeg kunne ikke bide negle mere!!! Neglene var blevet for hårde. Ydermere var jeg ikke plaget af hård hud under hælene mere.
  I dag er jeg den eneste i familien, som ikke er hvidhåret, pænt brunt hår.
  Og hvad hedder så dette middel?
  Q 10.

 6. NOBITE VIRKER siger:

  Hej

  Jeg stoppede ved at bruge nobite + at jeg spiste Selica for at få stærke negle.. :-)

  Held og lykke

 7. Signe siger:

  Hejsa❤
  Jeg har også bidt negle så længe jeg kan huske. Jeg har prøvet alt udover falske negle for må ikke da jeg ikke er så gammel.
  Håber at i kan hjælpe mig!!!!
  Knus her fra❤

  P.s
  Hvad koster det der Nobite???

 8. Heidi siger:

  Hej alle…

  Så er det efterhånden nogle mrd siden at jeg købte nobite og jeg lovede jo en tilbagemelding.

  Jeg må sige at nobite virkede på mig, jeg har ikke bidt negle siden jeg begyndte at bruge det, men man skal ikke tro at man for lange negle på 1 mrd – der går ca. 3-4 mrd inden de bliver pæne/stærke nok.

  Men jeg har nu lange negle og det er bare super, så helt en anbefaling herfra.. u(>,<)u

  I spurgte hvor nobite kan købes – nu ved jeg ikke om jeg må skrive det her, men jeg tar`chancen.. køb det på http://www.nobite.dk

  Heidi

RSS feed til kommentarer til dette indlæg. And trackBack URL.

Skriv din mening